• Gratis verzending in Nederland vanaf €75!
  • Altijd snel in huis
  • Nederlands product
  • Veilig betalen met IDeal en pinnen

Its a dream!

Als uit de hand gelopen hobby maakt 3D Modelleur VDEijk miniatuur voertuigen, zowel voor vrachtverkeer als landbouw. Daarnaast bieden wij een exclusieve service om modellen te repareren of te bouwen.

Dit proberen wij zo natuur getrouw te maken met onderdelen die online verkrijgbaar zijn. Wanneer onderdelen niet verkrijgbaar zijn, produceren wij deze zelf, indien gewenst, door middel van onze 3D printer. Uw voertuig wordt net zo gedetailleerd is als in het echt!

Dit kan zijn in de schaal 1:50, 1:43 en 1:32. Andere schalen zijn in overleg ook mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Bekende merken

3D Modelleur VDEijk maakt voornamelijk miniaturen met en van Tekno, WSI models, Universal hobbies, SIKU, Weisse-Toys, Marge Models en alle andere bekende merken. Maar ook met de kleine merken kunnen wij u van dienst zijn. 

In onze webshop bieden wij een scala aan relevante producten aan. Modelbouwers en hobbyisten vragen regelmatig naar onvindbare onderdelen voor hun project, of een gemakkelijkere oplossing voor Greenland. Met behulp van onze 3D printers bieden wij hen dè oplossing.

Het bijkomend voordeel hiervan is, dat de meest gewenste onderdelen nu voor iedereen verkrijgbaar zijn. Snuffel eens rond in de webshop. Staat hier uw onderdeel alsnog niet bij of heeft u wellicht een leuke aanvulling, laat het ons dan vooral weten.


Deze klanten ging u al voor