CAD Designer 


Ervaren en geschikte CAD tekenaar Modelleur VDEijk is een goede aanwinst voor uw bedrijf. 

Onze core business is het ontwerpen in de automotive en metaal-industrie. Met onze jarenlange ervaring in de maakindustrie verlenen wij onze dienst.

Een technisch tekenaar is een beroep in veel technische disciplines, zoals de woning- en utiliteitsbouw, scheepsbouw etc.
Het is iemand die zich met behulp van een of meerdere software programma's technische tekeningen maakt. Deze ontwerpen kunnen 2D en 3D-modellen zijn van producten die worden toegepast in de techniek, bouwkunde en elektrotechniek.


Ervaren van Modelleur VDEijk is een goede aanwinst voor uw bedrijf. 

Om Technisch Tekenaar te worden voldoet zowel een technische mbo opleiding als een technische hbo opleiding. Voorbeelden van geschikte opleidingen zijn richting bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde.

Sinds 2007 heeft 3D Modelleur VDEijk aantoonbare ervaring met SolidWorks, Autocar en Inventor. 3D Modelleur VDEijk beschikt over mbo èn hbo metaal- en auto techniek, werktuigbouwkunde. Gespecialiseerd in INDUSTRIAL PRODUCT DESIGN en AUTOMOTIVE MANAGEMENT behaald met een ASSOCIATE DEGREE SYSTEM SPECIALIST.


Internationale dienstverlening. 

Al meer dan 14 jaar leveren wij internationale diensten aan een grote speler in Duitsland. Waar voornamelijk las robots en computergestuurde brandsnijmachines, plasmasnijders, lasersnijders en waterstraalsnijders. Statische- en dynamische ABB robots. Welke samen met gerelateerde apparatuur en aanverwante producten tot een groot geheel maakt. Variërend van een geschikte afzuiging, lasmal, of spantafel ect. 

Ook bent u bij ons aan het goede adres voor het maken van kleine tekeningen tot complete producten. Denk bijvoorbeeld aan een simpele snijtekening tot een complete machine die al het werk doet. 

3D Modelleur VDEijk factureerd slechts € 45,- per uur excl. btw voor technisch (Auto)CAD-tekenaar (metaal).