• Gratis verzending in Nederland vanaf €75!
  • Altijd snel in huis
  • Nederlands product
  • Veilig betalen met IDeal en pinnen

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 11.00* uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

*Is niet van toepassing in (school)-vakanties en feestdag(en). 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De Nederlandse verzendkosten bedragen € 7,50 voor bestellingen tot 10 KG (Waddeneilanden uitgezonderd). Voor buitenland zendingen wordt de verzendkosten automatisch berekend tijdens het bestel proces.

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bestelling afhalen en bezoek:
3D Modelleur VDEIJK is een on-line winkel en de bestellingen lopen dan ook via onze website. Natuurlijk hebben wij wel een fysiek adres, maar geen winkel. Op dit adres kunt u dus ook niet zonder afspraak langs komen. Wel kunt u op afspraak uw bestellingen komen afhalen of langs komen voor een advies gesprek.

Bent u op zoek naar een speciaal product of wilt u grotere aantallen van één van onze producten bestellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.