Op maat gemaakte, eenmalige, vervangende onderdelen of zelfs kleine productie oplage.
Gepersonaliseerde prints voor bedrijven en particulieren. Ongeëvenaarde flexibiliteit, veelzijdigheid en kosten besparend.


Mal, prototype of onderdeel nodig? 


Sinds 2020 hebben wij een meerdere 3D printers tot onze beschikking.

De printers zijn voorzien van de hoogste printresolutie die mogelijk is in zijn soort. Hierdoor zijn gladde oppervlakken, bewegende delen en dunne wanddiktes mogelijk.

De geprinte producten worden opgebouwd uit laagdiktes van 60 micron. Elke laag wordt neergelegd door een Nozzle van 0,4 mm. Ons maximale printbereik is X300mm, Y300 mm, Z350 mm. De print temperatuur is ruim 200 graden celcius!

Wij printen met biologisch afbreekbaar PLA. Standaard gebruiken wij wit PLA en op verzoek kunnen wij ook andere kleuren gebruiken.  Voor producten uit de webshop is het mogelijk, tegen meerprijs, als optie te kiezen voor het aflakken in ral kleur.

Voordelen van 3D prints door Modelleur VDEijk 

Als u een 3D model laat printen door ons hoeft u zich geen zorgen te maken over de juiste instellingen. Onze deskundigen hebben de benodigde kennis in huis om dit tot in de puntjes voor u te verzorgen.

3D-printen op maat geeft bedrijven ongeëvenaarde productieflexibiliteit en veelzijdigheid.

Hiernaast hoeft u zelf geen dure 3D printer te kopen, of uit te zoeken welke leverancier daarvoor het juiste materiaal levert. U profiteert bij ons ook van een snelle levertijd.
Afhankelijk van de bestelling proberen wij er voor te zorgen dat u, uw product binnen 5 werkdagen in huis heeft.

Print bestand 

De 3D printer heeft een print bestand nodig om te kunnen printen.

U stuurt ons een 3D model dat u wilt laten printen. Dit kan een model zijn die u, of iemand anders voor u, heeft ontworpen, of gedownload. Wij werken het liefste met modellen in het format STL. Maar voor andere formaten kunnen wij in overleg wellicht ook wel tot een oplossing komen.

Heeft u geen print bestand? Of heeft u een object dat u wil laten namaken? Ook dan kunt u bij ons terecht!
Als extra service bieden wij ook de mogelijkheid om objecten na te tekenen in CAD software. Deze 3D tekeningen kunnen wij vervolgens 3D printen. Heeft u hierover een vraag, of wilt u een object laten repliceren? Neem contact met ons op per telefoon of email voor meer informatie.


Kleine oplage

Bespaar tijd en geld op kleine partijen voor eenmalige bestellingen of eerste runs met een laag risico voordat u overgaat tot volledige productie.

Vervangende onderdelen 

Omzeil inkoopprocessen via leveranciers voor reserve onderdelen en bezorg uw klanten 3D-geprinte onderdelen.


Vraag direct (vrijblijvend) een offerte aan

Als u er nog niet helemaal uit bent wat u wilt, dan helpen wij u graag. De belangrijkste dingen die wij willen weten staan hieronder genoemd. Als u hier niet uit komt leggen wij u dit graag telefonisch, of per mail uit.

  • Het aantal producten dat u geprint wilt hebben
  • In wat voor kwaliteit u de print graag wilt ontvangen. Wilt u de print graag als "draft" of wilt u een perfect geprint exemplaar. De "draft" prints zijn wellicht beter voor éérste prototypes waar perfect geprint beter is voor een eindprint
  • Een of meerdere STL's van de bestand(en) die u geprint wilt hebben.
  • (optioneel) Een korte uitleg over hoe Uw product gebruikt dient te worden. Hierdoor kunnen onze experts misschien betere feedback geven over de printbaarheid van het product.
  • (Optioneel) De gewenste uiterlijke leverdatum

Alle antwoorden op de punten hierboven genoemd ontvangen wij graag per mail.