Uw voertuig in miniatuur


Altijd al gedroomd van uw combinatie in het klein?

Als uit de hand gelopen hobby maakt 3D Modelleur VDEijk miniatuur voertuigen. Zowel voor vrachtverkeer als landbouw.

Dit proberen wij zo natuur getrouw te maken met onderdelen die online verkrijgbaar zijn. Wanneer onderdelen niet verkrijgbaar zijn, produceren wij deze zelf door middel van onze 3D printer, waardoor uw voertuig net zo gedetailleerd is als in het echt.

Dit kan zijn in de schaal 1:50, 1:43 en 1:32. Andere schalen zijn in overleg ook mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Bekende merken

3D Modelleur VDEijk maakt voornamelijk miniaturen met en van Tekno, WSI models, Universal hobbies, SIKU, Weisse-Toys, Marge Models en alle andere bekende merken. Maar ook met de kleine merken kunnen wij u van dienst zijn. 

 

Webshop 

Een greep van onderdelen voor de modelbouw is te vinden in onze webshop. Doordat wijzelf en andere modelbouwers regelmatig vraag hebben naar onvindbare onderdelen voor hun project, zijn wij in de mogelijkheid gesteld om deze missende onderdelen zelf te produceren met behulp van onze eigen 3D printers. Bouwers vragen ons om hen te helpen. Het voordeel voor u als klant hiervan is, dat de door veel bouwers gemiste onderdelen nu voor iedereen verkrijgbaar zijn. Dus mist u een onderdeel? Neem snel een kijkje in de webshop. Staat hier uw onderdeel alsnog niet bij of heeft u wellicht een leuke aanvulling. Laat het ons dan vooral weten.


Deze klanten gingen u al voor